Aanmelden bij 2Tango Therapeutisch Centrum

Interesse in individuele therapie met de hulp van paarden? Vul dan het intakeformulier in en stuur het na de eerste sessie per mail aan ons terug info@2tangocoaching.nl

Intakeformulier volwassenen

Intakeformulier voor kinderen

Werkwijze

Ben jij bij ons in therapie of overweeg je een traject te starten, dan raden we je aan om onze video’s te bekijken. Deze video’s geven een goed beeld van de therapie en je bent dan ook goed voorbereid op de sessie.

Over ons

Wij, Brenda en Maree, zijn de eigenaren van therapeutisch centrum 2tango. Samen met ons paardenteam en met ons mensenteam helpen we jou het beste uit jezelf te halen. Ben je benieuwd wie wij zien? Lees dan snel verder. 

Ik ben bij verrast over hoe een paard je zo goed kan spiegelen en bewust kan laten worden van jezelf. Heel leerzaam en het ging absoluut de diepte in (lekker confronterend ook 😉). Ik ben dankbaar voor de lessen en ga vol goede moed weer verder!

Len van Doren

Ik heb een weerspiegeling sessie van Maree gekregen. Ik stond er eerst vrij nuchter in. Het heeft me veel gebracht. Emoties, wie ik ben en hoe ik handel. Super ervaring! De therapie met de hulp van paarden heeft mijn ogen weer opnieuw geopend.

Mirte Schmeitz

Aanmelden bij 2Tango Therapeutisch Centrum… en dan?

…Wordt er gekeken naar wat jouw doelen en plannen zijn en op basis daarvan wordt een plan opgesteld. Hierdoor kan een veranderingsproces in gang worden gezet waarbij we jouw doelen nauwlettend in de gaten houden.

Tijdens de therapie kijken we vooral naar je eigen kracht en je eigen probleemoplossend vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is en wat je nodig hebt.

De middelen die therapeutisch centrum 2Tango daarvoor inzet zijn paarden, emdr, hypnose, mindfulness, RET.

Samen gaan we diepgaande processen door om jouw doelen te bereiken.

Instagram 2Tango Coaching     Facebook 2Tango coaching     YouTube 2Tango coaching