Oefendagen Psychosociale hulpverlening

Therapie en coaching met de hulp van paarden

in  Gelukkig hebben wij al veel mensen mogen opleiden als psychosociaal paardentherapeut! Ook lopen er inmiddels een aantal 2tango paardencoaches rond. Omdat we signalen kregen van onze collega’s dat het prettig zou zijn om oefen dagen bij te kunnen wonen hebben we besloten hier gehoor aan te geven. De oefen dagen zijn zowel geschikt voor onze therapeuten als onze coaches. Heb je alleen de coach opleiding bij ons afgerond dan kan je je niet voor alle oefen dagen aanmelden. Heb je interesse om alsnog therapeut te worden dan kan dat, je kunt je aanmelden voor de therapie opleiding die start in januari 2021. Heb je de therapie opleiding bij ons gevolgd dan kan je aan alle dagen deelnemen. 

De inbreng en de thema’s waarmee geoefend wordt wordt op de dag zelf bepaald door jullie als deelnemer. Ben je therapeut en besluit je om op een oefendag te komen waar ook coaches welkom zijn dan houd er rekening mee dat bepaalde onderwerpen niet voor deze dag zijn om te oefenen. Je kunt je in dat geval beter aanmelden voor een oefendag die speciaal bedoeld is voor therapeuten. 

De oefendagen zijn specifiek bedoelt om te oefenen met je inhoudelijke kennis en praktische vaardigheden. Je krijgt kritische feedback van je groep en van Brenda. De oefendagen zijn dus niet bedoelt voor je eigen therapie/coaching. Tijdens de oefendagen komen er ook oefencliënten dus je gaat niet (alleen) op elkaar oefenen. 

wil je graag oefenen maar ben je nog in opleiding bij ons? geen probleem! Je bent van harte welkom

De kosten bedragen 125 euro inclusief lunch en versnaperingen. Alle dagen starten om 9.30 en eindigen om 16.00

Data in 2020:
22 september 
13 oktober
10 november 
7 december (alleen therapeuten)

aanmelden kan per mail/app/telefoon bij Brenda