Vrienden van 2Tango

Vrienden van 2Tango

Binnen ons therapie centrum worden ook therapeuten opgeleid om therapie te geven aan mensen met de hulp van paarden.

Therapeuten die van onze opleiding afkomen worden vriend van 2Tango mits ze de opleiding met een voldoende hebben afgerond, minimaal 4x per jaar deelnemen aan intervisie, twee keer per jaar supervisie en een keer per jaar een bijscholing bij ons volgen. Zo kunnen wij de kwaliteit van therapie waarborgen en jij weet zeker dat je te maken krijgt met een vakkundige en stevige professional.

Tijdens de opleiding leren de deelnemers in één jaar tijd, om zelfstandig diepgaande therapie met hulp van paarden te geven, gericht op mensen met trauma en hechtingsproblemen. Tijdens de opleiding wordt er onder meer aandacht geschonken aan;

  • De aard van het paard;
  • Het spiegelend vermogen van een paard en hoe je dit inzet tijdens een sessie met mensen;
  • Specialistische oefeningen met paarden en mensen;
  • Het werken met en in groepen;
  • Werken met kinderen en paarden

Hieronder vind je een lijst met de vrienden van 2Tango.

Marée Loose
Willibrordushoek 14 Veghel
www.2tangocoaching.nl

Katja Leurs
Koenderstraat 1B Weert
www.theclevercompany.nl

Audrey Sengers
Willibrordushoek 14 Veghel
www.2tangocoaching.nl

Benieuwd hoe therapie met de hulp van paarden in zijn werk gaat?  Kijk dan eens op onze Social Media. Je krijgt daar een goed beeld van de paarden, ons bedrijf en de mogelijkheden die de opleiding je kan bieden!

Facebook

Instagram

YouTube

In het Paardenmagazine “De Hoefslag” Nr. 8 – 2019 heeft een 3-pagina groot verslag gestaan van het werk dat wij doen bij Therapeutisch Centrum 2Tango. Een verslaggever van het magazine heeft de hele dag met ons meegelopen. Je kunt het magazine bestellen op de website van de Hoefslag.