Kennismakingsworkshop

Kom ervaren wat de paarden jou te vertellen hebben tijdens deze kennismakingsworkshop Paardencoaching.
Reserveer je plek
Kennismakingsworkshop 2Tango

Kennismakingsworkshop paardencoaching

Ben jij ook zo benieuwd hoe therapie met de hulp van paarden werkt?

Volg je 2Tango al een tijdje en zou je graag willen ervaren hoe het is om met de paarden in de bak te staan?

Zou je graag willen ontdekken het ook iets voor jou is?

Ben je nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er allemaal zijn?

Kom dan naar deze interessante, leuke én leerzame kennismakingsworkshop paardencoaching!

 

Hoe werkt paardencoaching?

Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Om te overleven moeten zij gevoelens en intenties van anderen interpreteren en daarop reageren. Deze eigenschappen gebruiken we bij coaching met paarden. Het omgaan met paarden biedt je een snelle bewustwording. Paarden spiegelen direct en zonder oordeel je (onbewuste) gedrag. Dit geeft op veilige wijze diepgaand inzicht in jouw functioneren. Paarden zijn bijzondere therapeuten en coaches. Zonder er een goed of fout aan te verbinden, laten ze zien wat zij voelen bij jouw gedrag en jouw houding.  Het mooie aan therapie met paarden is dat je direct een gedragsverandering bij het paard ziet wanneer jij als cliënt jouw eigen gedragingen, gedachten of emoties (h)erkent en verandert.

Hoe dit precies werkt ga ik je uitleggen tijdens deze Kennismakingsworkshop paardencoaching.

 

Wat gaan we doen tijdens de Kennismakingsworkshop paardencoaching?

Onder het genot van een drankje, leg ik je eerst uit hoe therapie met de hulp van paarden precies werkt, hierna is er alle ruimte om vragen te stellen. Na het stukje theorie gaan we naar buiten toe om kennis te maken met de paarden en aan de slag in de bak.  We zullen eerst een groepsopdracht doen met zijn allen. Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende individuele oefeningen die te maken hebben met het innemen van je eigen ruimte, spiegelen en het aangeven van grenzen.

 

 

Praktische informatie & aanmelden

Data Kennismakingsworkshop paardencoaching 

  • kijk voor een actueel aanbod van de workshop in onze agenda

Tijdens de workshop zijn de we aan het werk in de bak met de paarden. Het is belangrijk dat je geschikte schoenen/laarzen aan trekt. Ook is het een goed idee om kleding aan te doen die eventueel een beetje vies mag worden. De gehele workshop word buiten gehouden, houd daar rekening mee in je kleding en schoenen keuze.

De kosten bedragen 40 euro p.p. inclusief BTW, thee&koffie.  Graag contant betalen.

Ben je ook zo benieuwd geworden naar wat de paarden jou laten zien en wil je het eens uit komen proberen!? Dan kun je je aanmelden  door te mailen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram.

Telefoon: 06-48955652 (Brenda)
Email: brenda@2tangocoaching.nl

 

Ervaringen

Ik ben zo blij dat ik mee heb gedaan aan deze workshop. Het heeft me op een laagdrempelige manier doen inzien dat ik vast zit in bepaalde patronen en gedachtes. Ik weet nu waar ik mee aan de slag moet gaan.

Laura

Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Ik volgde de dames van 2Tango al een tijdje via facebook en was nieuwsgierig geworden naar wat het me zou brengen. Maree weet heel goed wat ze doet en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Heel verhelderend, ik kom zeker nog eens terug!

Rick

Ik had nooit verwacht dat paardencoaching zoveel impact op me zou hebben. De paarden hebben me echt geraakt. Ik vond het een hele waardevolle ervaring waar ik nog vaak aan terug denk. Ik herkende veel in mezelf van anderen mensen die ook mee deden aan de workshop. Mooi om te zien hoe je binnenkomt als vreemden en na twee uur in verbinding met elkaar weg gaat. We hebben echt wat moois gedeeld met elkaar.

Lise

Door de kennismakingsworkshop heb ik besloten om een therapietraject te starten bij Maree. Ik vond het heel lastig om goede hulp te vinden en wist niet goed waar ik moest zoeken. Door het meedoen aan deze workshop heb ik gevoeld dat het werken met paarden voor mij het juist pad is. Duidelijk, confronterend, liefdevol.. maar vooral zónder oordeel.

Fay