Vergoeding & Tarieven

Tarieven voor therapie en opleidingen

 Therapie 

Alle individuele sessies bij 2Tango duren drie kwartier en kosten 100 euro

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen;

NFG met registratienummer: 8264

RBCZ met licentienummer is 810451R

Mijn persoonlijke AGB code is: 90101567
De AGB code van mijn praktijk is: 90061086

In sommige gevallen wordt onze therapie vergoed door aanvullende ziekenkostenverzekeraars (de lijst van deelnemende verzekeraars vind je hieronder) Wil je weten of jouw verzekering een deel van de kosten vergoed? Dan kun je het beste contact opnemen met je verzekeraar en vertel ze de bovengenoemde AGB codes en zeg dat je “psychosociale therapie of hulpverlening” bij ons komt doen.  LET OP: als je zegt dat je paardentherapie of paardencoaching wilt doen dan zal jouw verzekeraar aangeven dat dit niet vergoed wordt. Vermeld dus dat je psychosociale therapie wilt gaan doen bij ons. Dit is ook wat er op onze factuur komt te staan zodat jij die al dan niet kunt indienen bij je zorgverzekering.

*Hieronder vind je een overzicht van zorgverzekeraars die een deel van onze therapie vergoeden:

https://www.de-nfg.nl/pdf/20231118_NFG_vergoedingenoverzicht_2024_versie_1.0.pdf

*Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG,  therapeutisch centrum 2Tango stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.

Workshops

Op dit moment worden enkel proeflessen gegeven. Deze duren 2 uur in groepsverband en kosten 50 euro pp. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. 

Opleidingen

Voor onze opleidingen reguliere paardencoaching, bootcamp opleiding paardencoaching en opleiding psychosociale paardentherapie betaal je 1600 euro ex btw en bestaan uit 6 dagen. De opleiding start bij minimaal 6 studenten en bestaat uit maximaal 10 studenten

Voor onze opleiding “bouw je eigen praktijk als paardencoach” betaal je 250 euro ex btw en deze is enkel online te volgen plus 1 live dag.

Voor onze verdiepingscursus werken met paarden en kinderen betaal je 495 euro ex btw en deze bestaat uit 2 dagen

 

Hoe kan ik betalen?

Je krijgt aan het eind van een therapiesessie een betalingsverzoek. Die dient dezelfde dag voldaan te worden. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur. Je kan NIET contant betalen of pinnen bij ons. Mensen komen 2 keer per maand naar 2Tango voor therapie

voor een workshop mag je de betaling bij de start van de workshop contant voldoen. Je ontvangt hiervan geen factuur 

voor de opleiding dien je de factuur voor aanvang van de opleiding te voldoen. Je kunt niet in termijnen betalen. Wanneer je de factuur ontvangt dien je binnen 2 weken te voldoen

 

Als ik afmeld, moet ik dan wel betalen?

Als je je niet minimaal 24 uur van tevoren afmeldt voor therapie, brengen we de sessie in rekening. We hebben dan simpelweg geen tijd meer om een andere cliënt te rekenen. Dit geldt ook voor een workshop afmelding. 

voor de opleiding gelden specifieke regels. Daarvoor verwijs ik naar de algemene voorwaarden die je bij inschrijving van mij per mail hebt ontvangen.