Vergoedingen

Tarieven en vergoedingen door de zorgverzekeraar

Alle individuele sessies bij 2Tango duren drie kwartier. Je betaalt hier 95 euro voor
Alle relatietherapie sessies bij 2Tango duren drie kwartier. Je betaalt hier 150 euro voor

Therapie & Vergoeding

Bij ons worden individuele sessies in sommige gevallen (deels) vergoed. Steeds meer verzekeringen vergoeden de behandeling. Dit kan alleen wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. In je verzekeringspolis kun je nakijken of je ziektekostenverzekeraar dit geheel of gedeeltelijk vergoedt. wij zijn lid van de beroepsvereniging het NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, registratienummer 8264). Daarnaast zijn we lid van de overkoepelende organisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, lidnummer 810451R). Ook zijn we in het bezit van de AGB-codes die nodig zijn voor de vergoeding. De lidmaatschapsnummers en de AGB-codes worden op de factuur vermeld en de factuur kun je vervolgens zelf declareren bij je zorgverzekeraar.

De beroepsvereniging heeft een overzicht opgesteld waarop je kunt zien welke ziektekostenverzekeraars de kosten van de hulpverlening (gedeeltelijk) vergoeden.

Vergoedingenoverzicht 2022

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze lijst.

 

 

Workshops en relatietheapie

Workshops en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Individuele psychosociale therapie wordt wel vergoed.

Hoe kan ik een sessie betalen?
Je krijgt aan het eind van de maand een factuur. Je kunt het bedrag dan overboeken. Je krijgt dus maandelijks een factuur. Je mag het geld ook contant meenemen tijdens een sessie. Mensen komen 2 keer per maand naar 2Tango.
Als ik afmeld, moet ik dan wel betalen?
Als je je niet minimaal 48 uur van tevoren afmeldt, brengen we de sessie in rekening. We hebben dan simpelweg geen tijd meer om een andere cliënt te rekenen.
Ik word niet vergoed, krijg ik dan korting?

Indien je sessies niet vergoed worden omdat je bij Maree therapie volgt of wanneer je niet aanvullend verzekerd bent, betaal je het gehele tarief. Je krijgt geen korting.