Het recept voor een burnout

Ben jij burnout? Vraag jij je wel eens af hoe krijg ik een burnout? Of weet je niet zeker of je burnout bent, maar voel je je in ieder geval heel ver weg van jezelf?

Dan ben je al lange tijd op verschillende manieren over je grenzen gegaan! Grote kans dat je burnout bent omdat je vasthoudt aan oude gewoontes en overtuigingen die je vroeger hebt meegekregen. Bewust, of onbewust. Je ontwikkelt sommige van deze patronen namelijk al vanaf voordat je geboren werd, wist je dit?

Bij Therapeutisch centrum 2Tango ontmoeten wij, Brenda, Maree en Audrey, veel mensen die burnout zijn. Wij gunnen hen en jou om je mooiste leven te leven. Een licht leven, waarin je doet wat je graag wil doen, je veel energie hebt en je blij voelt.

Wanneer je onderstaand formulier invult, dan sturen wij je het recept voor een burnout toe, een fijn overzicht van de factoren die bijdragen aan het ontstaan van een burnout.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Wij bieden een carrousel traject aan, speciaal voor mensen met een burnout. Met behulp van de paarden helpen wij je op weg (terug) naar je krachtige zelf.

Wij geloven dat het herstellen van een burnout begint bij bewustwording. Waarom doe je wat je doet? Hoe komt het dat je steeds over je grenzen laat gaan? In ons jaartraject helpen we je graag om uit je patronen te komen en weer terug bij je diepere zelf te komen.

Samen met de kracht van de lotgenoten van de groep ga je alles onderzoeken tijdens 9 trainingsdagen. Daarnaast krijg je individuele therapie om jouw persoonlijke thema’s nog eens extra te onderzoek en te verwerken.

 

Therapie met paarden in de praktijk

Benieuwd hoe therapie met de hulp van paarden in zijn werk gaat?  Kijk dan eens op onze Social Media. Je krijgt daar een goed beeld van de paarden, ons bedrijf en de mogelijkheden die de opleiding je kan bieden!

Facebook

Instagram

YouTube

Op onze website hebben wij ook een pagina met verschillende video’s. In het Paardenmagazine “De Hoefslag” Nr. 8 – 2019 heeft een 3-pagina groot verslag gestaan van het werk dat wij doen bij Therapeutisch Centrum 2Tango. Een verslaggever van het magazine heeft de hele dag met ons meegelopen. Je kunt het magazine bestellen op de website van de Hoefslag.

EMDR bij Burnout therapie
Paarden van de burnout therapie
Groep Burnout therapie