Psychosociale Paardentherapie

Module werken met kinderen & paarden in therapie en coaching

Werken met kinderen in therapie en coaching

 Zijn kinderen in de basisschoolleeftijd jouw doelgroep dan is deze module echt iets voor jou. We gaan twee dagen lang aan de slag met het werken met kinderen en paarden. Deze module is geschikt voor therapeuten en coaches die de opleiding bij ons hebben gedaan. Als je de twee daagse hebt afgerond dan ontvang je een bewijs van deelname. 

Wat ga je leren?

 Kinderen komen nooit alleen, ze zijn onderdeel van een gezin, ze komen met ouders en/of verzorgers. In deze twee daagse is veel ruimte om je eigen kind zijn te onderzoeken, je gaat dus met je eigen innerlijke kind aan de slag om zo ook andere kinderen verder te begeleiden bij hun proces. Je gaat leren over verschillende hechtingsstijlen, welke invloed gedrag van ouders en belangrijke anderen op het kind hebben, je gaat je verdiepen in alles wat er mis kan gaan tijdens het opgroeien. Daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met paarden. Je krijgt praktische handvatten en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Ook leer je welke rol is weggelegd voor ouders in therapie en hoe je hen meeneemt in je traject. 

Praktische informatie

 Deze module duurt 2 dagen en de kosten bedragen 450 euro inclusief btw en compleet verzorgde dagen. Beide dagen duren van 9.30 tot 16.00