Professionaliseringstraject

Word de beste versie van jezelf voor jezelf en je klanten
 
 
Ben jij therapeut/coach/psycholoog/maatschappelijk werker en heb je een eigen praktijk?
Merk je dat je wel eens vast loopt in trajecten?
Merk je dat verhalen van cliënten je wel eens raken in je eigen stukken?
Merk je dat het je daarom soms minder goed lukt om het beste van jezelf te kunnen geven aan je cliënten?
Heb je het gevoel dat je vast loopt of dat je praktijk niet groeit?
Ben je altijd op zoek naar hoe jij je cliënten op de best mogelijke manier zou kunnen helpen?
Ben jij op zoek naar nog meer professionalisering?

Ik help je graag opweg naar de volgende stap!

Mijn naam is Brenda Mes. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Utrecht voor mijn HBO studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik heb sindsdien altijd in verschillende takken van de hulpverlening gewerkt en veel ervaring opgedaan. Ik heb gewerkt in de verslavingszorg, de raad voor de kinderbescherming in Nieuw-Zeeland, in de psychiatrie en bij de reclassering. Mijn werkgevers gaven mij altijd als feedback terug dat ik  erg goed was in wat ik deed.  Ik kreeg uitmuntende beoordelingen en als ik ontslag nam vanwege een nieuwe uitdaging werd mij altijd gezegd dat ik terug kon komen als ik dat wilde.

Ik heb me vaak afgevraagd wat maakte dat anderen zo enthousiast waren over mijn werk. Niet alleen werkgevers, maar ook mijn cliënten. Inmiddels weet ik de antwoorden op deze vragen. Het omgaan met mensen is een tweede natuur voor mij. Ik voel perfect aan wat er nodig is en ben niet bang om dit ook zo neer te zetten.

Ik doe mijn werk niet enkel volgens de boekjes. Het volgen van mijn gevoel is een heel belangrijk deel van mijn succes. Dit in combinatie met al mijn opleidingen die allemaal te maken hebben met het geven van therapie en doorleven van je eigen proces, mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening, maken mij nu expert in mijn vak!

Kortom “walk your talk” en “practice what you preach” zijn zeker op mij van toepassing. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk waar ik therapie geef met de hulp van paarden. Inmiddels zit ik met het aantal cliënten aan mijn tax en heb ik 3 collega’s zelf opgeleid, zij werken nu naast mij. Ook zij zitten vol in hun afspraken.

Ik merkte dat ik in mijn zoektocht naar goede collega’s, veel therapeuten/coaches/begeleiders tegen kwam die vast liepen met hun cliënten of met zichzelf. Het viel me op dat sommigen in hun eigen proces nog wat stappen te zetten hebben en zichzelf hier nog verder in mogen ontwikkelen. Je kan een ander verder helpen tot aan waar je zelf bent.

Ik zag dat sommige collega’s aan het projecteren waren zonder dat ze het zelf doorhadden. Ik zag dat weer anderen moeite hadden om op diepere lagen te komen. Hun cliënten spiegelden dit door middel van het hebben van weerstand of het  grenzeloos zijn in opmerkingen. Kortom ik zag veel om me heen gebeuren. Ik voel dat ik hier graag wat in wil betekenen.  Ik wil graag  de therapeut/coach/begeleider zelf ondersteunen zodat zij zich nog beter kunnen profileren in hun vak.

Hieruit is het idee voor een professionaliseringstraject ontstaan. Er zijn zoveel goede therapeuten en coaches die vast lopen in hun werk, ofwel met zichzelf ofwel met de cliënt. Ik kan me helemaal voorstellen dat dat lastig is…. Ik wil je graag helpen!

 

6 maanden 1-op-1 begeleiding om verder te komen in je bedrijf

Meekijken & feedback in je bedrijf
Ik kijk 6 sessies van maximaal een uur met je mee en geef je uitgebreide en kritische feedback (ook max een uur) binnen 30 km enkele reis bij de prijs inbegrepen. Woon je verder weg dan kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen.

Zelf je diepste lagen aanpakken (optioneel bij te boeken en dus niet bij de prijs inbegrepen)
12 sessies therapie met de hulp van paarden in mijn praktijk voor jou die jou verder helpen in jouw eigen proces. Indien je aanvullend verzekerd bent kun je een deel hiervan vergoed krijgen

GRATIS BONUS TOT 31-12-2019
T.W.V. 360 euro!

2 supervisie sessies op mijn locatie (1 uur per supervisie)

Kosten: €180,- excl. btw per sessie 2 uur

Wat levert het jou op?

Je hebt je eigen stukken aangekeken en verwerkt die er eerder voor zorgden dat je vast liep;
Je kijkt niet meer met een gekleurde bril, maar met een frisse blik tegen de dingen aan;
Het traject is based op een ‘no nonsense’ visie. Het is diepgaand en doortastend. Dat zorgt ervoor dat je échte stappen kunt gaan zetten;
Je kunt mensen écht verder helpen omdat jij verder bent in jouw proces;
Je zorgt dat je meer zichtbaar wordt en daardoor ook je bedrijf een boost krijgt;

 

Wanneer jij als persoon én als therapeut groeit, groeit je bedrijf met je mee;
Je voelt je lekkerder in je vel en kunt daardoor jouw eigen cliënten nóg beter helpen;
Je projecteert je eigen thema’s niet meer op je cliënten waardoor jouw cliënten zich meer gezien/gehoord/gesteund voelen;
Je zult meer cliënten aantrekken uit de doelgroep waar jij het liefste mee werkt;

Spreekt dit je aan?

Ben jij toe aan het mensen écht en oprecht vanuit een onbevooroordeelde blik verder helpen?

Ben jij écht toe aan verdieping en professionalisering?

Ben jij toe aan diepgang van je eigen proces en het proces van je cliënt?
Ben jij er écht aan toe dat je bedrijf gaat groeien?

 

Schrijf je dan nu in, nog maar enkele plekken vrij!
>>  Ik wil eerst even bellen om te bespreken of dit bij me past

Schrijf in voor het traject!