Mei - actie 2Tango Therapeutisch Centrum

Boek jouw eerste sessie bij onze nieuwe medewerker Audrey en betaal slechts € 25,-- !

Deze actie is alleen geldig wanneer de 1e sessie in mei 2019 plaatsvindt. 

Wij hebben reden om flink uit te pakken!

Wij hebben onze eerste medewerker in dienst genomen! Audrey Sengers is ons team komen versterken.  Wij hebben Audrey leren kennen als een nieuw enthousiast team-lid. Wanneer jij in mei jouw eerste sessie bij haar boekt dan kan dit al voor € 25,– , een unieke manier om kennis te maken met Audrey, 2Tango Therapeurisch centrum en met de paarden! 

“Het is een droom die is uitgekomen dat ik nu eindelijk dit mag doen! En wie wil er nou ook niet (bijna) altijd buiten en in de natuur werken! Het is heerlijk. Bij 2Tango heb ik ervaren dat het soms de uitdaging is om dat waar je tegen aanloopt, letterlijk voor je te zien of dit zelf te kunnen benoemen en aan te pakken. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en dat mag je ook zijn! Ik wil dus vooral luisteren naar jouw verhaal, want misschien heb je het zelf nog niet gezien, maar in jouw verhaal zit vaak het antwoord!”

Audrey Sengers

Actie: boek nu jouw eerste sessie in mei en betaal slechts €25,– ! 

Let op: deze actie geldt alleen voor nieuwe cliënten, die nog nooit eerder in therapie zijn geweest, zodat ze kunnen ervaren wat deze therapie voor ze zou kunnen betekenen. Deze actie is alleen geldig bij onze medewerker Audrey

Vul snel het formulier aan deze pagina in en dan ontmoeten wij je graag in Veghel bij de paarden! 

 

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Wij helpen jou om samen met de paarden het beste uit jezelf te halen. Met onze jarenlange ervaring en levenslange liefde voor paarden helpen we jou om trauma’s en hechtingsproblematiek te verwerken. Samen gaan we aan de slag om patronen, angsten, verdriet, boosheid en beperkende gedachten los te laten, zodat je weer volop in het leven kunt gaan staan en vol zelfvertrouwen je leven leeft.

We willen zoveel mogelijk mensen in Nederland laten ervaren hoe krachtig en helend het is om met paarden te werken en daarmee hun basisvertrouwen te herstellen. Het is onze droom om op een groot landgoed een therapeutisch expertise centrum op te richten waar je helemaal mag zijn wie je bent, waar je gezien en gehoord wordt en waar je zo lang als nodig is kunt zijn. Een centrum waar het draait om jou en waar jij en het werken met paarden centraal staan zodat we samen op diepe lagen aan jouw gezondheid kunnen werken.

Na een traject met de paarden

zit je lekkerder in je vel, voel je je energieker en vrolijker
voel je je rustiger, geaard en blijer
kun je bewuste keuzes maken
voel je zelfverzekerder en zit je lekkerder in je vel
ben je meer in balans en kun je makkelijker je grenzen aangeven
sta je meer in verbinding met jezelf en met de wereld om je heen
hoef je anderen hun gevoelens niet over te nemen
kun je beter je gevoel volgen en beter voor jezelf kiezen
kun je je emoties beter controleren en ben je minder snel overprikkeld
hebben trauma’s geen lading meer, waardoor ze je niet meer raken
De resultaten zijn diepgaand en blijvend, omdat we teruggaan naar de basis en vanuit daar werken aan het oplossen van trauma’s en het creëren van nieuwe patronen.

Praktische informatie

De sessies met de paarden vinden plaats op onze locatie in Veghel.

De meeste mensen die komen voor een persoonlijk traject bij de paarden hebben gemiddeld 12 sessies nodig. Sommigen blijven wat langer, andere wat korter, helemaal afhankelijk van jouw wensen en persoonlijke situatie. Een sessie kost €90 euro en duurt maximaal een uur.

We gunnen het jou enorm om weer levensvreugde te ervaren zodat je huppelend door het leven kunt gaan!

Ben jij een leven vanuit overleving ook zat? Heb je er ook genoeg van dat je geleefd wordt en dat je moeilijk keuzes kunt maken en niet voor jezelf kunt gaan staan? We gunnen het jou oprecht om levensvreugde te leven.

Als het goed voor je voelt en je wil ervaren hoe het is om met de paarden te werken, kun je je eerste sessie meteen inplannen.

Mei-actie ; vul dit formulier in om gebruik te maken van deze actie

Voorkeursdag

Voorkeursdagdeel

Bevestiging

14 + 4 =