Proefles Paardencoaching

Kom ervaren wat de opleiding paardencoaching inhoud
Reserveer je plek
Kennismakingsworkshop 2Tango

Proefles paardencoaching

Ben jij ook zo benieuwd hoe een opleidingsdag eruit ziet van de paardencoachopleiding?

Volg je 2Tango al een tijdje en overweeg je bij ons de opleiding tot paardencoach te volgen?

Zou je graag willen ontdekken het ook iets voor jou is?

Ben je nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er allemaal zijn?

Kom dan naar deze interessante, leuke én leerzame proefles paardencoaching!

 

Hoe werkt paardencoaching?

Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Om te overleven moeten zij gevoelens en intenties van anderen interpreteren en daarop reageren. Deze eigenschappen gebruiken we bij coaching met paarden. Het omgaan met paarden biedt je een snelle bewustwording. Paarden spiegelen direct en zonder oordeel je (onbewuste) gedrag. Dit geeft op veilige wijze diepgaand inzicht in jouw functioneren. Paarden zijn bijzondere therapeuten en coaches. Zonder er een goed of fout aan te verbinden, laten ze zien wat zij voelen bij jouw gedrag en jouw houding.  Het mooie aan therapie met paarden is dat je direct een gedragsverandering bij het paard ziet wanneer jij als cliënt jouw eigen gedragingen, gedachten of emoties (h)erkent en verandert.

Hoe dit precies werkt ga ik je uitleggen tijdens deze proefles paardencoaching. Het is tenslotte wat je ook aan jouw toekomstige cliënten moet kunnen uitleggen!

 

Wat gaan we doen tijdens de proefles paardencoaching?

Onder het genot van een drankje, leg ik je eerst uit hoe het komt dat paarden ons een spiegel voorhouden. Dit is een stukje theorie die uitgebreid in de opleiding aan bod komt. Dit is je kans om kennis te maken met onze zeer ervaren docent en eigenaar van het centrum: Brenda. Ze legt je met veel bezieling uit wat paardencoaching is en vooral ook wat het niet is. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen want je wilt er natuurlijk achter komen of je bij ons je opleiding wilt gaan volgen. Daarna gaan we kennis te maken met de paarden en aan de slag in de bak.  Je gaat ervaren en ontdekken hoe het spiegelen met paarden werkt. Dat is de basis van de opleiding. Vervolgens gaan we aan de slag met met een oefening die we regelmatig tijdens ons coachsessies inzetten. Je krijgt tips en tools hoe je deze oefening inzet bij mensen en je mag het paardencoachen ook al eens zelf proberen!

 

 

Praktische informatie & aanmelden

Data proefles paardencoaching 

  • kijk voor een actueel aanbod van de proeflessen in onze agenda, ze staan voor heel 2024 ingepland

Tijdens de proefles zijn de we aan het werk in de bak met de paarden. Het is belangrijk dat je geschikte schoenen/laarzen aan trekt. Ook is het een goed idee om kleding aan te doen die eventueel een beetje vies mag worden. Een groot gedeelte van de proefles word buiten gehouden, houd daar rekening mee in je kleding en schoenen keuze.

De kosten bedragen 50 euro p.p. inclusief thee&koffie.  Dit bedrag mag je bij aanvang contant voldoen. Besluit je bij ons de opleiding tot paardencoaching te doen dan ontvang jij de proefles cadeau! (wordt in mindering gebracht op de factuur van de opleiding)

Ben je ook zo benieuwd geworden naar hoe de opleiding tot paardencoach er bij ons uit ziet? kom zelf kijken, ervaren en een praatje maken met de docent! Je kunt je aanmelden  door te mailen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram.

Telefoon: 06-48955652 (Brenda)
Email: brenda@2tangocoaching.nl

 

Ervaringen

Ik ben zo blij dat ik mee heb gedaan aan deze proefles! Ik heb heel veel informatie gekregen, duidelijke uitleg, veel praktijkvoorbeelden en natuurlijk zelf kunnen ervaren wat paardencoaching is en hoe een opleidingsdag eruit ziet!

Lizzy

Brenda vertelt met veel enthousiasme en heeft overduidelijk niet alleen veel kennis en ervaring maar ook een enorme passie voor het vak. Dat draagt ze graag over op haar studenten, dat is me wel duidelijk geworden. IK vond het ontzettend mooi en waardevol om te zien hoe zij een spiegelsessie vorm geeft. Inspirerend en ik ga zeker ook mijn droom volgen. 

Rachelle

Ik vond de inhoud van de proefles heel fijn. Ik zou nog zoveel meer willen weten en nog meer willen leren. Ik merk bij Brenda zoveel kennis en ervaring dat ik me direct hebt ingeschreven voor de paardencoachopleiding. Dit wil ik ook!

Karin

Het begon met een proefles paardencoaching. Door de manier van lesgeven, die lieve paarden en het down to earth gevoel wat ik erbij kreeg, besloot ik ervoor te gaan. Ik kon een week later starten met de bootcamp opleiding. Het voelde echt als een enorm warm bad, waar ik werd gezien en gehoord en veel feedback kreeg. Ik heb mijn paardencoach opleiding afgerond en ik ben bezig met het opzetten van mijn bedrijf. Ik had de opleiding nergens anders willen doen

Kevin