Het is gek hé… hoe er bij veel van ons het idee leeft controle te hebben. Wat ‘controle’ dan ook precies mag zijn… We hebben het dan ook vaak over ‘de controle loslaten’ maar eigenlijk is het enkel de dráng naar controle die we los mogen laten. Controle had je toch al niet…

Het is zo verleidelijk om te denken dat je de wereld om je heen kunt controleren. En het is zo makkelijk om in allerlei emoties te schieten op het moment dat het net allemaal wat anders gebeurd dan jij voor ogen had.  Als we dan al over controle mogen spreken, dan is het enige waar je daadwerkelijk invloed op hebt… je voelt hem al aankomen… JEZELF! En wauw, wat een fijn inzicht is dat eigenlijk hé? Dan ben je namelijk niet afhankelijk van de wereld om je heen. Blijkbaar kun jij zelf al een boel manifesteren.

Zo wil ik je graag meenemen in een gebeurtenis die ik mee maakte afgelopen week. En wauw, wat verloor ik de controle. Of in ieder geval, de illusie daarvan. 😉

 

Hopelijk heb ik je hiermee kunnen inspireren! Inspiratie om in (aankomende) lastige situaties, de focus bij jezelf te houden. Stevig te staan, te kijken met een heldere blik en de acties te ondernemen die nodig zijn om rust voor jezelf te creëren. Zolang jij dicht bij jezelf blijft, des te beter je jezelf én uiteindelijk ook anderen kunt helpen.

Liefs van Maree

 

MEI-ACTIE

Boek jouw eerste sessie bij onze nieuwe medewerker Audrey en betaal slechts € 25,– ! 
Wij hebben onze eerste medewerker in dienst genomen! Audrey Sengers is ons team komen versterken.  Wij hebben Audrey leren kennen als een nieuw enthousiast team-lid. Wanneer jij in mei jouw eerste sessie bij haar boekt dan kan dit al voor € 25,– , een unieke manier om kennis te maken met Audrey, 2Tango Therapeurisch centrum en met de paarden!  Kijk snel op deze pagina voor meer informatie!