In je kracht met HSP

In één dag oefeningen en inzichten voor meer geluk en zelfvertrouwen voor jou als HSP'er
Reserveer mijn plek

Hooggevoeligheid als kracht

Wil jij ook meer ZELFVERZEKERD zijn?

VERDIEN jij het ook om meer persoonlijke RUIMTE in te nemen?

MAG jij ook je GRENZEN aangeven?

Kom dan naar deze unieke, leuke en leerzame workshop! Kom ERVARINGSGERICHT leren bij de paarden in de wei en ontdek je eigen KRACHT.

 

Je kwaliteiten bij jezelf naar boven halen

HSP’ers zijn hele fijne mensen om mee om te gaan. Ze voelen de ander super goed aan, zijn creatief, behulpzaam, verrassend, optimistisch, hebben vaak een goede band met dieren, kunnen intens genieten van kleine dingen en zijn meelevend en spiritueel. Herken je dit bij jezelf?

Maar hoe kun je die kwaliteiten nou bij jezelf naar boven halen, zonder je te laten overspoelen door alles wat er om je heen gebeurt? Zonder dat je overneemt wat anderen voelen en daardoor overprikkeld raakt? Zonder dat je over je grenzen gaat?

Daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag. Als je eenmaal weet hoe je je kwaliteiten kunt benutten, heb je hier je hele leven profijt van!

Wat gaan we doen?

Een hele dag bij de paarden in de wei werken aan ZELFVERTROUWEN, GRENZEN aangeven en eigen RUIMTE innemen.

We gaan de dag beginnen met een stukje uitleg en theorie. Uiteraard gaan we al snel de wei in om de paarden te ontmoeten. De hele dag krijg je als groep en als individu coaching gericht op jou persoonlijke KRACHT en KWALITEITEN!

Hoe mooi is het als je aan het einde van de dag niet alleen hebt ervaren hoe fijn het is om weer eens buiten in de NATUUR te zijn, maar dat je ook ontdekt hoe krachtig je bent! Je gaat je VRIJER en LICHTER voelen en je zult anderen met meer kracht en vertrouwen tegemoet treden!

Hoe werkt paardencoaching?

Omdat paarden al deze eigenschappen van nature bezitten kunnen zij ons geweldig goed helpen om dit in ons zelf naar boven te halen! Uiteraard word je begeleid door een coach die als gediplomeerd maatschappelijk werker ruim 14 jaar ervaring heeft in de hulpverlening, veel verstand heeft van paardengedrag en hoe je dit kunt inzetten bij de ontwikkeling van mensen.

Praktische details:

Waar: willibrordushoek 14 in eerde (Veghel)
Welke tijd: inloop 9.30 uur start 9.45 tot 16.00 uur

Datum: eerstvolgende training op 4 februari 2018
Wat zijn de kosten: €150 Inclusief btw, lunch, koffie/thee en snacks.